Recruitment

De Laga Business Club is een groep van gerenommeerde bedrijven die interessant zijn voor technische studenten. Deze bedrijven zijn de potentiële werkgevers voor Lagaaiers. Een Lagaaier denkt niet alleen graag mee, maar is ook slimmer, sneller, flexibeler en meer betrokken dan de doorsnee student. Omdat al onze leden van de TU Delft, InHolland en Haage Hogeschool zijn, hebben onze studenten een hoog denkvermogen en technische kennis. Zij zijn ambitieuze, multidisciplinaire teamspelers die resultaatgericht te werk gaan en projecten tot een succes willen maken. De bedrijven in de Laga Business Club komen in contact met de Lagaaiers door middel van een zorgvuldig geselecteerd recruitment programma, waarmee er wordt ingespeeld op de wensen van uw bedrijf. Op deze manier heeft uw bedrijf de kans om toegang te krijgen tot onze ‘high-potentials’. Met onze unieke aanpak binnen dit programma wordt een breed publiek aangetrokken tijdens een kennismakingsevenement, waarna specifiek geïnteresseerden langs kunnen komen op een inhousedag. Wij zijn altijd op zoek naar toevoegingen op de bovengenoemde mogelijkheden waarmee uw persoonlijke wensen worden vervuld. Kortom, een samenwerking met de Laga Business Club biedt uw bedrijf een unieke kans om in contact te komen met Lagaaiers, harde werkers met een technische achtergrond die niet terugdeinzen voor een uitdaging.

Exposure

Naast recruitment biedt Laga uw bedrijf ook de mogelijkheid om naamsbekendheid te verkrijgen. Het koppelen van uw bedrijfsnaam aan Laga maakt dat u zich indirect ook koppelt aan ambitie en winnen. De inkomsten uit een dergelijke samenwerking worden direct weer geïnvesteerd in het faciliteren van topsport, waardoor Lagaaiers met trots en dank uw bedrijfsnaam zullen uitdragen

RINGVAART REGATTA

Al ruim 40 jaar organiseert Laga de langste ongewisselde roeimarathon ter wereld. Wat begon als een race over 100 kilometer tussen slechts twee ploegen, is inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement met ruim 170 ploegen. Tijdens deze tocht worden zij bijgestaan door volgploegen, familie en vrienden. Vrijwilligers helpen op de verschillende stoplocaties en het feest- en finishterrein om de roeiers van alle gemakken te voorzien en de wedstrijd in goede banen te leiden. De Ringvaart Regatta is een begrip in de roeiwereld, waaraan uw bedrijf verbonden kan zijn! Meer informatie

• Ruim 170 ploegen, 800 deelnemers
• 2500 coaches en 4000 toeschouwers
• Exposure langs de route over 100 km
• Ruim 200 vrijwilligers

RACEROEI REGATTA

De Raceroei Regatta is een wedstrijd over 2 kilometer die jaarlijks wordt georganiseerd op de Willem-Alexander baan en zich focust op de toproeier van morgen. Met trots kunnen wij u vertellen dat de we de achtste editie van de Raceroei Regatta zullen organiseren. Graag willen wij uw bedrijf de kans geven om tijdens de Raceroei Regatta samen te werken met Laga. Door deze samenwerking zal uw bedrijf kunnen genieten van een brede exposure onder roeiend Nederland en buitenland, toeschouwers en Lagaaiers. Meer informatie.

 • Exposure op de Willem-Alexander baan
 • Circa 2.000 roeiers en 1.000 coaches
 • Ruim 4.500 bezoekers over het gehele weekend
 • Top roeiend Nederland en buitenland

ONTVANGSTWEEK DELFT

Ieder jaar wordt er de ontvangsweek (OWee) georganiseerd. Tijdens deze week kunnen aankomend eerstejaars studenten kennismaken met het studentenleven, de verschillende studentenverenigingen en activiteiten in Delft. Ook op Laga zijn de studenten de hele week welkom om kennis te maken met het roeien en de veelzijdigheidvan onze vereniging. Door deze samenwerking zal uw bedrijf kunnen genieten van een brede exposure onder zowel huidige, als nieuwe technische Delfste studenten. Meer informatie. 

ALMANAK

De almanak weerspiegelt de rijke historie van de vereniging, de prestaties in het afgelopen jaar, ploegen, commissies en disputen. In de almanak wordt een katern gewijd aan bedrijven die op zoek zijn naar enthousiaste studenten en afgestudeerden van de TU Delft. In dit katern kunnen bedrijven uit de technische sector een bedrijfsprofiel plaatsen waarin zij uitleg geven over de activiteiten en carrièremogelijkheden binnen het bedrijf. Dit jaar zijn er ruim 900 almanakken uitgegeven aan de leden en andere belanghebbenden.
Al met al heeft Laga veel unieke mogelijkheden om te bieden aan uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs om alles rustig te bespreken en te bekijken wat het beste bij u bedrijf past. Voor meer informatie over Laga zelf en waar zij voor staat, kunt u onze site raadplegen: www.laga.nl.