CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. We hebben local ‘presence’ met global impact. Daarom kunnen we ook met trots zeggen “Onze mensen houden Nederland draaiende!”

Sommige organisaties vinden het moeilijk te vertellen wat hun bedrijf bijzonder maakt. Wij niet. Sterker nog, we hebben zelfs genoeg redenen waarom om te durven zeggen dat CGI ook voor jou de beste plek is. Regionaal aanwezig en betrokken. Aangevuld met wereldwijde domeinkennis, ons ecosysteem en 80.000 collega’s. Dat is CGI ten voeten uit.

Samen met onze klanten werken we aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Jouw werk is niet altijd zichtbaar, maar samen met je collega’s houd je Nederland draaiend. Verbeteringen aan het spoor, besturingssystemen van satellieten, snellere afhandeling van zeecontainers en het technisch beheer van zorginstellingen: het zijn zomaar een aantal projecten om zichtbaar trots op te zijn.

Wil je meer weten over onze projecten, onze mensen of wil je nog meer redenen warom CGI misschien ook voor jou het verschil kan maken? Kijk dan op www.werkenbijCGI.nl