Roeien is een echte teamsport. Om tot de beste prestaties te komen is samenwerken binnen de roeiwereld, net als op de werkvloer, één van de belangrijkste aspecten om iets goed te laten lopen. Samen sporten met collega’s en de wil om te presteren kan zeer stimulerend werken, wat ook in uw bedrijf tot zijn recht kan komen. Zo zal de onderlinge band tussen uw collega’s worden versterkt en bent u samen met uw collega’s in beweging in de buitenlucht.

 

Bedrijfsroeien kan in vele vormen en is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw collega’s gaan trainen voor de Ringvaart Regatta, een roeimarathon van 100 kilometer. Of u kunt een aantal keer trainen om een wedstrijd te starten in het bedrijven veld op nationale competities, waaronder de Raceroei Regatta. Beide wedstrijden worden georganiseerd vanuit Laga. Natuurlijk kunt u ook eenmalig kennis maken met de roeisport. Daarnaast zijn er natuurlijk nog heel veel andere mogelijkheden, we gaan dan ook graag met u in gesprek over de mogelijkheden.


Voor het roeien bieden wij als voorbereiding voor deze wedstrijden clinics aan op Laga. Deze worden gecoacht door ervaren roei coaches van Laga. Hier leert u de basis van het roeien en zal er gekeken worden afhankelijk van het niveau waar aan gewerkt kan worden. Het is helemaal vrij om in te vullen hoeveel clinics u wilt.

Na het roeien is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om te blijven hangen op Laga. Op die manier kunt u de vereniging leren kennen en even bijkomen van de training. Hiervoor is er een mogelijkheid voor een lunch of zelfs een borrel.


U kunt bij Laga terecht voor een dagdeel actief samen bezig zijn, met de focus op plezier, samenwerking en effectiviteit binnen het team. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Laga Business Club via lbc@laga.nl.