Roeien is een sport waarbij samenwerken, doorzettingsvermogen en teamspirit centraal staan. Herkent u deze pijlers in uw bedrijf? Dan is bedrijfsroeien bij Laga wat voor u!

Op Laga weten we hoe we het beste uit onze roeiers kunnen halen. Om een goed resultaat neer te kunnen zetten is samenwerken, zowel in de roeisport als op de werkvloer, cruciaal. Doordat elk ploeglid tijdens een training zijn aandeel moet leveren wordt de teamspirit versterkt. Daarnaast zijn discipline en doorzettingsvermogen kernwaarden die ook zeker niet mogen ontbreken. Bedrijfsroeien leent zich dan ook erg goed om deze eigenschappen verder te ontwikkelen, zowel op het water als op de kant.

Op Laga bieden we bedrijfsroeien in meerdere vormen aan. Zo kunt u kiezen voor een enkele clinic om laagdrempelig kennis te maken met de roeisport. Voor de fanatiekere sporters is het ook mogelijk meerdere clinics te volgen ter voorbereiding op wedstrijden zoals de Ringvaart Regatta of de Raceroei Regatta, die beiden georganiseerd worden door Laga. Daarnaast is het zelfs mogelijk het bedrijfsroeiklassement te starten, waarbij u deel zal nemen aan vijf wedstrijden door het hele land. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://knrb.nl/klassementen/bedrijfsroeien. We gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden!

Tijdens het bedrijfsroeien zult u ondersteund worden door ervaren en bevlogen “Lagaaiers” die u zullen coachen en sturen. Afhankelijk van het aantal roeiers in uw boot kunnen wij ook eventueel invallers regelen. Tijdens een training of clinic staan de faciliteiten op Laga tot uw beschikking. Daarnaast kunt u natuurlijk gebruik maken van een boot van de vloot van Laga.

Kortom, Laga biedt u vele mogelijkheden voor bedrijfsroeien, van een enkele clinic tot deelname aan een klassement. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via lbc@laga.nl. Wij verwelkomen u graag!