Wie zijn wij?

De extra ervaringen die de leden van Laga opdoen tijdens hun studententijd, zorgen ervoor dat gewilde ingenieurs ontwikkeld worden. Lagaaiers kenmerken zich door de passie die ze hebben voor hun vereniging, het gezamenlijk nastreven van één doel en onvoorwaardelijke inzet. Dit zorgt ervoor dat Lagaaiers doorzettingsvermogen ontwikkelen en leren samenwerken in teams. De Laga Business Club (LBC) slaat een brug tussen deze technische studenten en het bedrijfsleven.

De LBC is in 2009 opgericht en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onmisbaar orgaan binnen Laga. Naast recruitment houden wij ons ook bezig met alle andere vormen van sponsoring. De commissie is het centrale aanspreekpunt voor bedrijven en onderhoudt de contacten met (potentiële) partners van Laga.

Op dit moment bestaat de Laga Business Club uit negen partners. Deze partners zijn veelal bedrijven die goed aansluiten op de technische profielen van de Lagaaiers. Middels activiteiten zoals inhousedagen, workshops, borrels en recruitment evenementen komen de partners en de leden van Laga met elkaar in contact. Dankzij deze evenementen krijgen Lagaaiers interessante carrièreperspectieven aangeboden en kan er op een informele manier georiënteerd worden op de mogelijkheden die er zijn op professioneel gebied. 

De Laga Business Club wordt bestuurd door 9 enthousiaste Lagaaiers die zich een jaar lang hier over ontfermen.

De Laga Business Club wordt dit jaar gevormd door:

IMG_2197
IMG_2203
IMG_2275
IMG_2296

Laura Bentvelsen – President

Koen de Koningh – Secretaris

Anjali Vas-Bhat – Intern

Jeroen Smit – Evenementen

IMG_2312
IMG_2280
IMG_2263
IMG_2236

Bas Bosman – Externe betrekkingen

Brechtje Krijvenaar – Externe betrekkingen

Sophie Mans – Externe betrekkingen

Dani van de Pol – Externe betrekkingen

IMG_2342
DSC_0483

Thijs Vink – Externe betrekkingen

Tim Winkel – Qualitate qua